Wij Houden Al Van “Diary of a Female President”

Deze week begon de productie van de nieuwe serie “Diary of a Female President” voor Disney+ en met wat we tot nu toe weten, kunnen we niet wachten om de serie te zien.

Het verhaal volgt Elena, een ietwat gekke, uiterst opmerkzame en zelfverzekerd Cubaans-Amerikaans meisje op de middelbare school. We volgen haar reis om de toekomstige president van de Verenigde Staten te worden. Dit wordt verteld door haar dagboek. In Diary of a Female President zien we de ups en downs van Elena’s leven in deze hartverwarmende, grappige en relateerbare serie. Uitvoerend producent Gina Rodriguez (Jane the Virgin) gaf als toelichting:

Ik startte mijn productiebedrijf als een manier om verhalen voor en door de ondervertegenwoordigden te vertellen. Het naar Disney+ brengen van dit verhaal is een droom die uitkomt.

© Oh My Disney

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat Gina Rodriguez ook gastster zal worden in de serie! Ze zal een terugkerende gastrol spelen als volwassen Elena, die op dat moment met haar campagne bezig is.

Elena wordt gespeeld door de opkomende actrice Tess Romero (Blind Spot, Alternatino), met Charlie Bushnell als haar oudere broer, en Selenis Leyva (Orange is the New Black, Maniac) als hun liefhebbende moeder, Gabi. En Michael Weaver (Here and Now, Notes from the Underbelly) speelt Sam, een advocaat bij Gabi’s bedrijf die in een beginnende relatie met haar is. Naast Gina Rodriguez werken ook uitvoerend producent Emily Gipson (Someone Great), scenarist Ilana Pena (Crazy ex-vriendin) en showrunner Robin Short (The Carmichael Show) mee.

We denken dat David Stapf, president bij CBS Television Studios het perfect verwoorde:

Diary of a Female President kan op dit moment een fictief verhaal zijn, maar op een dag zal dit hoopgevende, inclusieve en ambitieuze verhaal werkelijkheid worden.

Diary of a Female President zal in 2020 streamen op Disney+. Met zo’n boeiend verhaal, weten we zeker dat het een snel een van je favoriete series zal worden. Disney+ wordt gelanceerd in de VS op 12 november 2019. Abonneer je op onze nieuwsbrief voor updates over Disney+, de ultieme streamingbestemming voor films en shows van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer!