Wanneer Komt “The Lion King” (2019) Op Disney+ ?

“Het is een leeuw!”
“Ja, het is een leeuw!”
Maar wanneer komt die leeuw juist op Disney Plus?

Deze week kwam de live action film (’t is te zeggen, de CGI versie) van de Leeuwenkoning, The Lion King, in de cinema. Wij hebben hem al gezien en we kunnen je al verzekeren: als je hem één keer gezien hebt, dan wil je hem daarna nog eens bekijken. Zo vaak mogelijk!

Van Disney vernamen we al dat deze nieuwe versie in het eerste jaar na lancering van Disney+ op de streamingdienst zal gaan verschijnen. Het is echter nog wachten op een exacte datum, maar op basis van de verschijningsdata van andere films, kunnen we wel al gissen in de juiste richting.

We vermoeden dat “The Lion King” begin 2020 naar Disney+ komt. Meer waarschijnlijk rond eind februari of begin maart. Dit kan je ook terugvinden in onze releasekalender.

De films die in maart uitkwamen, zoals Dumbo en Captain Marvel, gaan beschikbaar zijn vanaf 12 november 2019. De dag waarop Disney+ ook gelanceerd wordt. En van Avengers: Endgame (een film die in april uitkwam), weten we dat die op 11 december toegevoegd aan Disney+.

Natuurlijk kunnen we niet in onze glazen bol kijken om dit zeker te bevestigen. Maar wat we wel zeker weten is dat de originele versie van de Leeuwenkoning al beschikbaar zal zijn bij lancering op 12 november 2019 in de USA. En dat alleen al is voor ons een reden genoeg om een abonnement te gaan nemen als Disney+ in België uitkomt!