WandaVision Zal Verklaren Waarom Wanda, Scarlet Witch Heet

0
232

Een hoop opwindend Marvel-nieuws kwam vanavond uit Comic-Con en fans van Elizabeth Olsen hebben veel te vieren. De actrice herneemt niet alleen haar rol als Wanda Maximoff / Scarlet Witch in de nieuwe Disney+ -serie, WandaVision, maar ze zal ook verschijnen in het Doctor Strange-vervolg, Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Volgens Peter Sciretta van /Film zal uiteindelijk iets groots onthuld worden in de WandaVision: de naam van Scarlet Witch. Terwijl Wanda bekend staat als Scarlet Witch in de strips en voor fans van het Marvel Cinematic Universe, wordt het personage nooit echt genoemd met haar heldennaam in de films.

Elizabeth Olsen zegt dat de show raar, diep en leuk zal zijn. En we zullen eindelijk ontdekken waarom ze de Scarlet Witch wordt genoemd.

Om erachter te komen WAAROM ze Scarlet Witch heet, zullen we natuurlijk de naam moeten uitgesproken horen worden, dus het echte nieuws is dat haar superheld-naam eindelijk een shout-out krijgt. Waarom ze Scarlet Witch heet, lijkt nogal voor de hand liggend, aangezien ze rood draagt, rood haar heeft (in sommige films) en heksachtige krachten heeft, maar we zullen zeker niet boos zijn als er een diepere uitleg is.

Paul Bettany Vision)weet niet of zijn personage nog leeft, maar we gaan speculeren dat hij teruggebracht zal worden via de multiversums in het Doctor Strange-vervolg. Tijdens het panel werd bevestigd dat niet alleen de door Benedict Cumberbatch geleide film zullen aansluiten bij WandaVision, maar dat de Disney+ -reeks naar verluidt in de jaren vijftig zal plaatsvinden, ook al werd bevestigd dat deze plaatsvindt na Endgame.