Tweede Seizoen van “The Mandalorian” aangekondigd

0
3

Het eerste seizoen van de Disney Plus live-action “Star Wars” -serie “The Mandalorian” is nog niet eens uitgebracht, maar uitvoerend producer Jon Favreau werkt al aan seizoen 2.

De regisseur van “The Lion King” onthulde dit op donderdagavond in een interview op “Jimmy Kimmel Live!”. Hij vertelde de gastheer: “We zijn klaar met het eerste seizoen. Ik schrijf nu eigenlijk een deel van het tweede seizoen. Dus het is fantastisch. “

“Het is echt alsof je je speelgoedkist open doet en speelt met alle ‘Star Wars’-speelgoed. We hebben een geweldige tijd,” voegde Favreau eraan toe.

In “The Mandalorian” begint het verhaal na “Return of the Jedi” en de val van het Rijk. We volgen het verhaal van een eenzame Mandalorian krijger (Pedro Pascal) terwijl hij in de melkweg reist verw weg van de Nieuwe Republiek en zijn wetten. Zijn karakter is gemodelleerd naar bounty-jagers uit eerdere trilogieën, Jango en Boba Fett. Andere castleden zijn Giancarlo Esposito, Nick Nolte, Gina Carano als Cara Dune, Emily Swallow, Werner Herzog, Omid Abtahi en Carl Weathers als Greef Carga.

‘The Mandalorian’ heeft een opvallende lijst van regisseurs die verschillende afleveringen opnemen, waaronder Dave Filoni (‘Star Wars: The Clone Wars’, ‘Star Wars Rebels’), die de eerste aflevering verzorgde; Rick Famuyiwa (“Dope”); Bryce Dallas Howard; Deborah Chow (“Jessica Jones”); en Taika Waititi (“Thor: Ragnarok”).

Bekijk het volledige interview hierboven.