“Star Wars: Galaxy’s Edge” versus “The Mandalorian”

0
190

Op vrijdag 31 mei 2019 opende Star Wars: Galaxy’s Edge in Disneyland Resort Anaheim. Een themagebied van 5 hectare groot dat helemaal in het teken staat van Star Wars. Het lijkt alsof je echt op de planeet Batuu rondloopt. Inclusief en Millenium Falcon. Van de rest van Disneyland is er niets te zien. Als je zelf even wil rondkijken op de planeet, dan kunnen we je onderstaande video zeker aanbevelen!

“Star Wars: Galaxy’s Edge” en “The Mandalorian”

Maar wat heeft dat nu te maken met “The Mandalorian“, de Star Wars serie die exclusief op Disney+ komt? Wel, uit een interview met de CEO van Disney, Bob Iger, blijkt dat er elementen uit “The Mandalorian” nu al te zien zijn in Galaxy’s Edge. Dat wil dus zeggen, dat wanneer je vanaf november de serie hebt kunnen zien, en daarna een bezoekje brengt aan Disneyland, je dus zaken zal gaan herkennen in het themagebied. En niet alleen van The Mandalorian. Ook van de aankomende film, Star Wars: Rise Of Skywalker, zijn er al elementen terug te vinden in het nieuwe themagebied.

En dat is nu echt een van de dingen die wij zo leuk vinden aan Disney. Ze verweven de filmwereld, met de televisiewereld en met de pretparken zodat je op die manier het universum van Star Wars ten volle kan gaan ontdekken en de verhalen nog beter kan gaan begrijpen.

“Star Wars: Galaxy’s Edge” in Disneyland Parijs

Als je nu vreest dat je al meteen een vliegticket moet gaan kopen om het themagebied te gaan bezoeken, dan gaan we je inderdaad wat moeten teleurstellen. De eerstkomende jaren zal dat inderdaad moeten. Maar er is ook goed nieuws! Binnen enkele jaren gaan we zelf een een Star Wars gebied hebben in ons geliefde Disneyland Parijs.

The Mandalorian op Disney+ in België

Wil je zelf ontdekken welke elementen uit The Mandolarian je kan terugvinden Star Wars: Galaxy’s Edge? Dan zal je moeten wachten tot Disney+ officieel gelanceerd wordt in België.

star wars galaxy's edge parijs