Speelt Harry Styles Prins Eric in de “Little Mermaid” van Disney?

0
131

Harry Styles krijgt een rol onder de zee. De voormalige frontman van One Direction is in vroege onderhandelingen om Prince Eric te spelen in de live-actie-versie van ‘The Little Mermaid’ van Disney .

Halle Bailey zal Ariel spelen, een zeemeermin-prinses die ervan droomt om een mens te zijn. Melissa McCarthy speelt haar boze tante Ursula.

“The Little Mermaid” wordt geregisseerd door Rob Marshall en geschreven door David Magee. De nieuwe film bevat originele nummers van de geanimeerde klassieker uit 1989, evenals nieuwe deuntjes van de oorspronkelijke componist Alan Menken en met de tekst van “Hamilton” -bedenker Lin-Manuel Miranda. Miranda produceert de film ook samen met Marshall, Marc Platt en John DeLuca.

Toen ‘The Little Mermaid’ bijna dertig jaar geleden voor het eerst in de theaters verscheen, werd het een enorme hit en zette het een Disney-renaissance in gang. Het verhaal, over een zeemeermin die verliefd wordt op een mens genaamd Eric, stelde het publiek open aan klassieke deuntjes zoals ‘Under the Sea’, ‘Part of Your World’ en ‘Kiss the Girl’.

Het acteerdebuut van Styles was in het oorlogsdrama ‘Dunkirk’ van Christopher Nolan in 2017.