“Short Circuit”: Walt Disney Animation Kondigt Nieuwe Kortfilms Aan voor Disney+

0
5

We wisten al dat we ons bij de lancering van Disney+ mochten gaan verheugen op verschillende kortfilms van Pixar onder de naam SparkShorts. Nu maakt Walt Disnet Animation bekend dat we ons ook mogen verwachten aan drie nieuwe geanimeerde kortfilms in de lente van 2020.

Deze maken deel uit van een nieuw programma dat “Short Circuit” heet. Iedereen bij de Walt Disney Animation Studios kan intern een idee pitchen en daarna bestaat de kans dat ze dit idee mogen uitwerken in een kortfilm. Daarbij mogen ze van de steun van de Studio genieten en mogen ze hun collega animatoren inzetten.

Dit is wat we al weten van de drie kortfilms:

Jing Hua (Flower in the Mirror)

De eerste kortfilm is van regisseur Jerry Huynh. Hij werkte in het verleden al een animatiefilms zoals Moana en Ralph Breaks the Internet.

Just a Thought

Deze kortfilm is gebaseerd op deze vervelende puberjaren waar we ons allemaal doorheen hebben moeten worstelen én over de stripverhalen die we lazen in de krant. Deze kortfilm wordt geregisseerd door Brian Menz. Hij werkte binnen de Walt Disney Studios ook mee aan BoltBig Hero 6, Wreck-It Ralph, Frozen, Zootopia, Moanaen Ralph Breaks the Internet.

Exchange Student

Natalie Nourigat werkte net zoals de vorige twee regisseurs ook mee aan Ralph Breaks the Internet.