Earthkeepers (werktitel) op Disney+

  Disney kondigde een nieuwe deal aan met Supper Club, het onafhankelijke productiebedrijf dat werd opgericht door David Gelb (Chef’s Table, Jiro Dreams of Sushi), Brian McGinn (Chef’s Table, Amanda Knox) ​​en Jason Sterman (13th, Five Came Back), die een exclusieve deal zijn aangegaan om premium franchise-gebaseerde en origineel-concept non-fictie programmering voor Disney+ te maken, evenals andere platforms en netwerken over de hele wereld van Disney.

  Een van de nieuwe shows die door Supper Club voor Disney + worden gemaakt, is Earthkeepers, wat wordt beschreven als een filmische documentaireserie waarin de avontuurlijke levens van de mensen centraal staan ​​die impact hebben op de manier waarop we het dierenrijk zien.

  In elke aflevering worden natuurbeschermers en de dieren die ze in hun carrière bestuderen, in de schijnwerpers geplaatst. Dit geeft ons een groter gevoel van persoonlijke beproevingen en professionele doorbraken die komen kijken bij het beschermen van de meest bedreigde soort ter wereld.

  Oh My Disney beschrijft de serie als volgt:

  In deze documentaire serie zullen we natuurbeschermers en de dieren waarmee ze hun leven doorbrengen bestuderen. We weten zeker dat dit een prachtige filmische ervaring zal zijn die de moeilijke en geweldige momenten deelt om de meest bedreigde soorten van de aarde te redden!

  Beschikbaar: 2020-2021
  Aantal seizoenen: 1
  Aantal afleveringen: ntb
  Lengte: ntb

  No movie data found