Amazing Planet op Disney+

  De aarde is wonderbaarlijk in haar variatie aan kleuren en vormen, indrukwekkend in haar elegantie en kracht. Maar waar de mens niet vaak bij stil staat, is dat de aarde haar schoonheid ontwikkelde in een tijdspanne die voor ons niet te bevatten is. Voor Amazing Planet werkte National Geographic samen met NASA om een 4-D aarde te creëren, een verbluffende tijdmachine die met behulp van de nieuwste computertechnieken in seconden laat zien hoe de aarde zich in miljoenen jaren heeft gevormd. Zie hoe continenten tegen elkaar aan botsen, hoe ijstijden gevormd worden en weer verdwijnen, hoe het Himalaya-gebergte ontstaat en veel meer. National Geographic neemt u mee op een visuele reis door de tijd, waarbij u voor het eerst echt kennismaakt met onze Amazing Planet!

  Aflevering 1: Aarde en Vuur- Waarom is de aarde zo rusteloos? Waarom beeft en trilt de grond, barsten vulkanen uit en ontstaan bergen? Deze eerste aflevering toont de eerste groeistuipen van onze planeet.Zie de verschillende krachten die aan het werk zijn terwijl de aarde met veel geweld en spektakel vorm krijgt…

  Aflevering 2: Water en Leven- Hoe ontstonden onze oceanen? Waarom zijn ze in miljoenen jaren niet opgedroogd? U beleeft een wildwaterrit over onze machtige oceanen, waar de meest spectaculaire weersomstandigheden ontstaan. We ontdekken de oerkracht waarmee de zeeën zijn gevormd en werpen een blik op de mogelijke toekomst van onze oceanen.

  Aflevering 3: Klimaat en Verandering – Waarom lopen bergen spits toe? Hoeveel regen is er nodig om een rivier te creëren? Hoe kan één zandkorrel uitgroeien tot een duin? Kijk mee naar de vernietigende natuurkrachten die de vorm van de aarde tijdens miljoenen jaren van geologische evolutie hebben bewerkt.

  Beschikbaar: bij lancering
  Aantal seizoenen: 1
  Aantal afleveringen: 3
  Lengte: 60 minuten

  Koop bij bol.com No movie data found