‘Phineas and Ferb’ Film Bekend Gemaakt Voor Disney+

Vijf jaar nadat ‘Phineas and Ferb’ stopte, keert de show terug met een nieuwe film voor Disney Plus in 2020. Vandaag werdern nieuwe details onthuld op de D23-fanconventie.

In “Phineas and Ferb The Movie: Candace Against the Universe“, die momenteel in productie is voor de nieuwe streamingdienst, reizen stiefbroers Phineas en Ferb door de melkweg om hun zuster Candace te redden, “die door aliens is ontvoerd en geluk heeft gevonden op een verre planeet, vrij van vervelende kleine broertjes.”

De makers van “Phineas and Ferb” Dan Povenmire en Jeff “Swampy” Marsh zijn terug als uitvoerende producenten voor de film. Ashley Tisdale is Candace Flynn; Vincent Martella komt terug als Phineas Flynn; Caroline Rhea als hun moeder, Linda; Dee Bradley Baker als Perry the Platypus; Alyson Stoner als Isabella; Maulik Pancholy als Baljeet; Bobby Gaylor als Buford; Olivia Olson als Vanessa; Tyler Mann als Carl; en Povenmire en Marsh als respectievelijk Dr. Heinz Doofenshmirtz en Major Monogram. David Errigo Jr. voegt zich bij de cast als Ferb Fletcher.

Dit is de tweede “Phineas and Ferb” -film, na 2011 “Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension.” Meer recentelijk zijn de meeste personages te zien geweest via cross-overs met Povenmire’s en Marsh’s opvolg Disney-serie, “Milo Murphy’s Law.”

Tijdens zijn oorspronkelijke run, liep “Phineas and Ferb” van 2007 tot 2015. Dat was goed voor ongeveer 126 afleveringen, evenals zeven specials van een uur.

De volledige run van “Phineas en Ferb”, is ook te zien op Disney Plus wanneer die wordt gelanceerd.