Onward: Eerste Trailer Van De Nieuwe Pixar Film

Op dit moment zijn alle ogen gericht op de nieuwste telg van de Toy Story franchise: Toy Story 4. Maar bij Pixar gaan ze niet op hun lauweren rusten. Vandaag brachten ze de trailer uit voor een volgende film. Eentje met een heel nieuw verhaal en met gloednieuwe personages: Onward. Bekijk hieronder de trailer!

Onward wordt een fantasy met elfen, trollen, draken en magie. Hieronder kan je lezen waarover de film zal gaan:

“Het verhaal speelt zich af in een stedelijke fantasiewereld. In “Onward” leren we twee tienerelfen kennen. Het zijn broers van elkaar. Samen gaan ze op een buitengewone toch om te zien of er nog ergens wat magie te vinden is”.

Deze twee tienerelfen worden gespeeld door de acteurs Chris Pratt en Tom Holland. Het is deze eerste keer dat deze twee samenwerken aan een Pixar film. Ook de actrice Julia Louis-Dreyfus maakt opnieuw haar opwachting. Haar zagen we voor het laatst in een Pixar film als Atta in A Bug’s Life.

De trailer start op een serieus manier met de woorden “In times of old the world was magical but times change”, maar krijgt al gauw een grappige wending wanneer we een vliegtuig door de lucht zien vliegen. Dat is niet meteen iets wat je zou verwachten van een Middeleeuwse fantasieverhaal. Meteen daarna zien we een krant met als kop ““Centaur Gallop Poll Results” en een bord met daarop “Cash4Gems.” Allemaal grappige verwijzingen dus. Ook het feit dat eenhoorns in de trailer gezien worden als ratten en ongedierte is een hele leuke twist. Zeker als je weet dat eenhoorns anders gezien worden als de ultieme fantasiewezens.

Een nieuwe Pixar Original

Onward wordt geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae. De laatste keer werken ze samen aan Monsters University. Het verhaal van de film werd uitgevonden door Scanlon. Hij zei eerder “Bij Pixar proberen we verhalen te maken die vertrekken vanuit een soort persoonlijke waarheid” Hij voegde hieraan toe dat “Deze film geïnspireerd is door de relatie die hijzelf heeft met zijn broer”.

Wanneer komt Onward in de bioscoop

Onward zalf vanaf 6 maart 2020 in de bioscoop te zien zijn in de USA. Voor België en Nederland zal het ook rond deze periode liggen.

Wanneer komt Onward op Disney+ in België

We vermoeden dat Onward een 7-8 maanden na de release in de bioscoop te zien zal zijn op Disney+. Dat zou betekenen dat Onward rond november 2020 op Disney+ te zien zal zijn in België.