Love, Simon Serie komt naar Disney+

0
27

Na het succes van 20th Century Fox’s Love, Simon vorig jaar, werkt Disney nu aan het ontwikkelen van een komedieserie op basis van de film, voor Disney +.

Volgens de Hollywood Reporter is de serie gebaseerd op Leah on the Offbeat, wat het tweede boek in de serie is. De serie zal ook een geheel nieuwe cast zal hebben. Love, Simon was gebaseerd op het eerste boek in de serie, Simon versus de Homo Sapiens Agenda.

De originele film vertelde het verhaal over hoe gecompliceerd het leven is voor de 17-jarige Simon die zijn familie of vrienden niet heeft verteld dat hij homo is, en niet de identiteit kent van de anonieme klasgenoot waarvoor hij online is gevallen.

De synopsis van het vervolg luidt:

Leah Burke is een drummer in de band Emoji. Maar Lea heeft iets voor al haar vrienden geheim gehouden, zelfs voor haar openlijk beste homovriend, Simon: ze is biseksueel. De enige persoon die over haar seksualiteit weet, is haar moeder, aan wie Leah erg hecht is. Wanneer haar vriendengroep begint te rocken, weet Leah niet wat ze moet doen, met het schoolgala en het afstuderen dat eraan komt. Tussen het vechten van haar vrienden en het afstuderen, realiseert Lea zich dat ze misschien een van haar vrienden leuker vindt dan ze eerst dacht.

De serie wordt geschreven door het originele schrijvende team achter de film, Isaac Aptaker en Elizabeth Bergerm, die ook zullen optreden als uitvoerende producers, samen met Adam Fishbach en Isaac Klausner. Marty Bowen, die ook aan de film heeft gewerkt, zal de serie produceren. De oorspronkelijke regisseur komt echter niet terug voor de serie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here