‘Love, Simon’: Michael Cimino Speelt Hoofdrol in Disney+ Serie

0
46

Michael Cimino (Annabelle Comes Home, Training Day) speelt de hoofdrol in Love, Simon, de Disney+ televisie geïnspireerd op het boek van Becky Albertalli’s “Simon vs. de Homo Sapiens Agenda”. Dat werd door Entertainment Weekly bevestigd.

In de serie speelt Cimino de rol van Victor, een nieuwe student aan Creekwood High School die bezig is zichzelf te ontwikkelen, thuis wat uitdagingen aan te gaan geeft, zich moet aanpassen aan een nieuwe stad en die worstelt met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt, vraagt hij aan Simon om hem te helpen door de ups en downs van de middelbare school te worstelen.

Nick Robinson, die de hoofdrol speelde in deze coming of age-film, zal de serie produceren.

Cimino sluit zich aan bij de eerder aangekondigde Ana Ortiz (Whisky Cavalier) die Isabel zal spelen, Victor’s slimme en warme moeder die van haar man en haar familie houdt, maar onder grote druk staat wanneer ze verhuizen met het gezin.

De cast bevat ook James Martinez (One Day at a Time) als Victor’s vader Armando, Isabella Ferreira (Orange Is the New Black) als Victor’s jongere zus Pilar, nieuwkomer Mateo Fernandez als Victor’s broer Adrian, Johnny Sequoyah (Believe) als Victor’s slimme vriend Mia, Bebe Wood (The Real O’Neals) als Mia’s social media-geobsedeerde beste vriendin Lake, George Sear (Into the Badlands) als Victor’s zelfverzekerde en charmante klasgenoot Benji, Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) als Victor’s onhandige nieuwe buur Felix en Mason Gooding (Booksmart) als de eigenwijze jock Andrew van Creekwood.

Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, die de filmaanpassing schreven, zullen de serie produceren naast Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey en Pouya Shahbazian. Amy York Rubin (Casual) regisseert de eerste aflevering. Pilar Boehm zal co-executive produceren met Adam Londy.