Loki (Marvel): Eerste Blik Op De Nieuwe Disney+ Serie Met Tom Hiddleston

0
8

Er is een nieuwe afbeelding verschenen die ons een eerste blik geeft op wat van de de nieuwe Disney+ serie Loki met Tom Hiddleston mogen verwachten. Een logo en wat concept art werden getoond.

De concept art laat zien hoe Loki door een straat in de stad wandelt. We zien ook een bioscoop die Jaws adverteert in de achtergrond. Dit suggereert dat in ieder geval dat delen van deze nieuwe Disney+ -serie zich in 1975 zullen afspelen.

Er zijn geruchten en speculaties geweest over waar deze nieuwe Loki-serie over gaat, vooral na bepaalde gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Het bevestigt ook dat deze nieuwe Marvel Disney+ series ook een impact zullen hebben. Op de nieuwe Marvel films die we mogen verwachten.

Deze Loki-serie is slechts een van de vele nieuwe shows die naar de streamingdienst van Disney komen. We verwachten ook WandaVision met in de hoofdrollen Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Maar ook The Falcon and The Winter Soldier met Anthony Mackie en Sebastian Stan. Daarnaast een serie gebaseerd op Rogue One: A Star Wars Story’s Cassian Andor en K-2S0. En natuurlijk iij Jon Favreau’s The Mandalorian.

Het logo heeft een stijlvol, eenvoudig lettertype, met een mix van hoofdletters en kleine letters, wat Loki’s chaotische karakter weerspiegeld.

Disney + wordt in november van dit jaar gelanceerd. Op dit moment is er echter nog geen release-datum aangekondigd voor de première van Loki.