Komt Er Een She-Hulk/Hulk Serie Naar Disney+?

0
4

Vorige week ging het gerucht dat een nieuwe Marvel-serie, gebaseerd op Hawkeye naar Disney+ zou komen. Nu hebben we een nieuw gerucht van “We Got It Covered”. Er zou namelijk op dit moment een serie ontwikkeld worden die gebaseerd is op Hulk en She-Hulk.

De serie zal waarschijnlijk de trend voortzetten waarbij elke nieuwe film of serie van de Marvel Studios verbonden is met het grotere Marvel Cinematic Universe. Mark Ruffalo zou ook naar het scherm terugkeren om de Incredible Hulk te spelen in deze serie.

She-Hulk bestaat al sinds het begin van de jaren tachtig als comic figuur. Haar alter ego is een advocaat die Jennifer Walters heet.

Nogmaals, dit moet met een korrel zout genomen worden. We hebben de afgelopen paar maanden veel verschillende geruchten gehoord, maar dit zou een tactiek kunnen zijn van Disney om een bestaand contract met Universal te omzeilen. Dat contract zorgt ervoor dat Disney geen series mag uitbrengen die gaan over één superheld. Universal kan dat wel. Het is ook de reden dat we de Hulk in de Avengers-films en Thor Ragnarok gezien hebben, maar nog niet alleen in een film.

She-Hulk is in de loop van de jaren op meerdere schermen verschenen, waaronder de originele Hulk-serie in de jaren 80, naast geanimeerde shows van Marvel, Ultimate Spider-Man, Hulk & the Agents of S.M.A.S.H, The Super Hero Squad Show en nog veel meer.

Een serie maken voor Disney+ zou dus een manier kunnen zijn om de juridische problemen met Universal te omzeilen. Ondertussen kunnen wij genieten van enkele interessante verhalen met de Hulk en She-Hulk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here