John Wick Schrijver Bij Falcon and Winter Soldier voor Disney +

0
185

Marvel Studios voorbereidt zich voor op zijn toekomst op de streamingdienst Disney+. Zo krijgt de serie Falcon and Winter Soldier een extra schrijver. Volgens een nieuwsbericht heeft John Wick-scenarist Derek Kolstad zich aangemeld om de nieuwe avonturen van Bucky Barnes en Sam Wilson te schrijven.

Het nieuws komt van TheWrap, die laten weten dat Kolstad is toegetreden tot het schrijfteam voor de serie van zes afleveringen. De serie zal worden geregisseerd door Kari Skogland. Acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan hernemen hun rollen als de titelpersonages, terwijl Emily VanCamp en Daniel Bruhl naar verluidt ook terugkeren als Sharon Carter en Helmut Zemo die we kennen uit Captain America: Civil War.

Er is nog geen bericht over wanneer de serie gepland is om de Disney+ streaming-dienst te gelanceerd te worden.

Fans weten nog steeds niet wat ze van de serie mogen verwachten. Maar wij veronderstellen dat de serie gaat over de gevolgen van het besluit van Steve Rogers om het schild aan het einde van Avengers: Endgame weg te geven. Hoewel Falcon nog niet onder de naam Captain America gaat, kunnen we verwachten dat hij later in de serie de rol op zich zal nemen.

Ondertussen heeft Bucky zijn eigen problemen om mee om te gaan, want hij is nog niet in het reine met zijn leven nadat hij is gehersenspoeld werd om de Winter Soldaat te worden. Nu zal hij zijn eigen weg moeten vinden in het Marvel Cinematic Universe.

“Ik denk dat het tijd is voor Bucky om naar buiten te gaan en een identiteit te hebben buiten de omstandigheden waarin we hem hebben leren kennen,” verklaarde Stan tijdens een conventie in mei. ‘Dus, ik weet het niet, hij zou van alles kunnen doen, hij zou zelfs een date kunnen hebben, ik weet het niet, enge wereld daarbuiten, weet je wel, apps, met dat soort dingen weet ik niet wat hij gaat doen, ik zie hem geen iPhone gebruiken … ik denk dat het veel zal gaan om het karakter van Anthony.”

Stan onthulde ook dat het filmen van de serie in oktober zou beginnen. Hierdoor kunnen we première/lancering in 2020 verwachten.