Hoe Ziet Disney+ Eruit?

0
880

Disney+ zal er in alle landen op vlak van interface hetzelfde uitzien. De beschikbare films en afleveringen zouden kunnen verschillen, maar de lay-out van de streamingdienst gaat er over hetzelfde uitzien.

We lichten hieronder toe hoe de interface eruit ziet op Smart TV, computer, tablet en mobile. Want er zijn een paar verschillen.

1. Disney+ op Smart TV en Computer

De meesten onder jullie die dit lezen, zullen waarschijnlijk Disney+ gaan gebruiken op een Smart TV of op het internet. Hierboven zien jullie een afbeelding van hoe Disney+ er op deze toestellen uitziet. Bovenaan heb je de “Hero Carrousel“. Neenee, geen hero als in superhelden. Hero betekent: de belangrijkste video’s of series voor jou. Deze carrousel wordt namelijk opgebouwd volgens volgende manier:

  1. De nieuwste series op films op basis van jouw eerder kijkgedrag
  2. De series of films waarvan Disney+ denkt dat jij ze wel leuk zou vinden.

Onder deze hero carrousel kan je vijf tegels terugvinden:

  1. Disney
  2. Pixar
  3. Marvel
  4. Star Wars
  5. National Geographic

Als je op deze tegels klikt, dan ga je naar het overzicht van de films en series die bij het desbetreffende merk horen.

Hieronder staat “Recommended for you” oftewel “Aanbevolen voor jou“. Dit zijn series en films waarvan Disney+ denkt, dat jij ze wel interessant zou vinden.

Daaronder vind je nog een nieuwe rij: “Continue watching” oftwel “Verder kijken”. Hier zie je de films en series staan waar je recent aan begonnen bent, maar die je nog niet hebt uitgekeken.

Hieronder komen de “Disney+ Originals”. Dit zijn films en series die niet in de bioscoop of op andere televisiezenders te zien zijn. Enkel op Disney+. Ze zijn nergens anders te vinden.

De volgende rij heet “Trending Now“. Dat zijn de films en series die op dit moment zeer populair zijn op Disney+.

© The Walt Disney Company