Hoe werkt Disney+?

0
215
Disney Plus Belgie screenshot platform

Ben je een fan van Disney? Lees dan zeker verder! Disney+ zal er voor gaan zorgen dat je jezelf nooit zal gaan vervelen. Heb je nog veel oude DVD’s, VHS cassettes, en BluRays? Dan kan het zijn dat je deze niet meer nodig zal gaan hebben. Op Disney+ ga je de mogelijkheid hebben om te genieten van films, series, documentaires en kortere video’s. Allemaal uit de stal van Disney! Maar hoe kan je deze dan bekijken via Disney+? En wat heb je er allemaal voor nodig? Is het moeilijk om Disney+ te bekijken? Of is het net super gemakkelijk? Je ontdekt het allemaal hier! Disney+ is een een streaming service. Dat betekent dat je met een abonnement alle films en series die je wil zo vaak en zoveel je wil kan bekijken. Waar en wanneer je wil.

En je hoeft er niets speciaal voor te doen of te downloaden. Het kan al volstaan om te surfen naar Disney+ en je daar in te loggen. Opgelet, op dit moment is dat nog niet mogelijk. Maar je kan je e-mailadres wel achterlaten om op de hoogte gehouden te worden. Daarnaast zal je ook een app kunnen downloaden op je smartphone of tablet en waarschijnlijk zal je ook via je smart tv naar de Disney series en films kunnen gaan kijken. Doordat het een streaming service is, ga je dus niet moeten wachten tot je de video gedownload hebt. Je kan echt meteen beginnen kijken!

Hoe werkt Disney+?

100% zeker weten we het nog niet, maar door de demo die getoond werd op de Investors Day van de Disney Company, lijkt het ons ontzettend hard te gaan lijken op Netflix. Dat betekent dus dat het heel eenvoudig wordt om naar Disney+ te gaan kijken. Het enige dat je zal moeten gaan doen is een account aanmaken en een abonnement nemen. Dan hoef je enkel te scrollen of surfen doorheen de bibliotheek om een film of serie te vinden die je wil bekijken. We veronderstellen dat je er ook verschillende accounts op zal kunnen gaan aanmaken zodat Disney+ je steeds beter zal gaan kennen en je op basis van je kijkgedrag ook series en films zal kunnen gaan aanraden. Je zal ook kunnen navigeren tussen de films die via de bioscoop werden gemaakt en videos en series die exclusief voor Disney+ werden ontwikkeld.

©Walt Disney Company

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here