Hoe werkt Disney+?

10
1118
Disney Plus Belgie screenshot platform

Ben je een fan van Disney? Lees dan zeker verder! Disney+ zal er voor gaan zorgen dat je jezelf nooit zal gaan vervelen. Heb je nog veel oude DVD’s, VHS cassettes, en BluRays? Dan kan het zijn dat je deze niet meer nodig zal gaan hebben. Op Disney+ ga je de mogelijkheid hebben om te genieten van films, series, documentaires en kortere video’s. Allemaal uit de stal van Disney! Maar hoe kan je deze dan bekijken via Disney+? En wat heb je er allemaal voor nodig? Is het moeilijk om Disney+ te bekijken? Of is het net super gemakkelijk? Je ontdekt het allemaal hier! Disney+ is een een streaming service. Dat betekent dat je met een abonnement alle films en series die je wil zo vaak en zoveel je wil kan bekijken. Waar en wanneer je wil.

En je hoeft er niets speciaal voor te doen of te downloaden. Het kan al volstaan om te surfen naar Disney+ en je daar in te loggen. Opgelet, op dit moment is dat nog niet mogelijk. Maar je kan je e-mailadres wel achterlaten om op de hoogte gehouden te worden. Daarnaast zal je ook een app kunnen downloaden op je smartphone of tablet en waarschijnlijk zal je ook via je smart tv naar de Disney series en films kunnen gaan kijken. Doordat het een streaming service is, ga je dus niet moeten wachten tot je de video gedownload hebt. Je kan echt meteen beginnen kijken!

Hoe werkt Disney+?

100% zeker weten we het nog niet, maar door de demo die getoond werd op de Investors Day van de Disney Company, lijkt het ons ontzettend hard te gaan lijken op Netflix. Dat betekent dus dat het heel eenvoudig wordt om naar Disney+ te gaan kijken. Het enige dat je zal moeten gaan doen is een account aanmaken en een abonnement nemen. Dan hoef je enkel te scrollen of surfen doorheen de bibliotheek om een film of serie te vinden die je wil bekijken. We veronderstellen dat je er ook verschillende accounts op zal kunnen gaan aanmaken zodat Disney+ je steeds beter zal gaan kennen en je op basis van je kijkgedrag ook series en films zal kunnen gaan aanraden. Je zal ook kunnen navigeren tussen de films die via de bioscoop werden gemaakt en videos en series die exclusief voor Disney+ werden ontwikkeld.

©Walt Disney Company

10 REACTIES

  1. Wij willen heel graag Disney plus maar ja als je niet met bankcontact kan betalen zal dat niet gaan. Visa hebben wij hier niet of andere kaarten. Dus word tijd dat ze hier wat aan doen. Iedereen heeft hier recht op om naar Disney plus te kijken!!!!!

  2. ik heb een probleem met de de wirwar van connectie codes en redemption codes,de eerste keer moest ik nog betalen(want via proximus 1 jaar gratis).maar met zoveel technologie blabla,neem ik maar geen disneyplus.kon het niet wat eenvoudiger?

  3. Ik heb enkel home banking en geen visa… Via PS4 store kan ik ook niet betalen enkel via visa??? Dat is jammer is er geen oplossing?

  4. Beste mensen,

    Via pay pal kun je een een bankrekening koppelen aan uw pay pal account en dan kun je gewoon betalen via de disney+ website en je kunt kijken.

    dus je hebt geen krediet kaart nodig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here