Hawkeye Acteur Jeremy Renner Lekt Teaser Voor Disney+ Serie

0
129

Ondanks enorme waarschuwingsborden tijdens de presentatie van Marvel Studios op Comic-Con in San Diego waarin mensen worden verteld niets te filmen, lijkt Hawkeye-acteur Jeremy Renner de teaser te hebben opgenomen voor zijn aankomende gelijknamige Disney+ -show.

De video werd op de Twitter van de acteur geplaatst. In de beelden schijnt de beveiliging een zaklamp naar hem en benadert hem om hem te laten stoppen met filmen, maar trekt zich uiteindelijk terug. De teaser zelf toont Clint Barton / Hawkeye die pijlen afschiet, gevolgd door een snelle blik op Kate Bishop / Hawkeye. Wanneer ze op het scherm verschijnt, barst het publiek in gejuich uit. “Wat een leuke line-up … zo blij om op deze rit te zitten #cominginhot # 2021,” schreef Renner.

Zoals eerder onthuld, zal Hawkeye Kate Bishop trainen om een ​​”superheld zonder superkrachten” te worden. De show zal ook het verhaal van Ronin bevatten, zijn nieuwe superheldidentiteit in Avengers: Endgame. Op dit moment is het nog niet bekend wie Kate in de show gaat spelen.