Frozen 2 Trailer Vandaag Gelanceerd Door Disney

0
28

Walt Disney Animation Studios onthulde eerder dit jaar de eerste teaser voor de langverwachte Frozen 2, waardoor fans enthousiast werden over het nieuwe, mogelijk veel donkerdere vervolg in november. Hoewel de teaser geweldig was om te zien, leverde het vrijwel geen details over het vervolg van Frozen op, waardoor iedereen in het duister tastte over wat er van Elsa en Anna zou terecht komen. Dat veranderde dinsdagochtend met de release van de eerste volledige trailer voor Frozen 2, die uiteindelijk een glimp achter de sluier weergeeft.

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven zijn helemaal klaar voor Frozen 2 en je kunt de hele trailer bekijken in de video hierboven!

Niet alleen komen de geliefde personages van Frozen terug voor het vervolg, maar de meerderheid van het team dat de film zo’n enorme hit maakte, maakt ook een comeback. Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad zullen de hoofdpersonages opnieuw een stem geven. Jennifer Lee en Chris Buck zijn terug om het vervolg te regisseren. Ook producer Peter Del Vecho en songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez keren terug.

Wat is het verhaal van Frozen 2?

Disney vertelt dat Frozen 2 Elsa en de anderen uit Arendelle weg haalt. Dat terwijl Elsa probeert te ontdekken waar haar krachten vandaan komen. Dit leidt de groep op een gevaarlijke zoektocht waar ze misschien meer ontdekken dan waar ze op hadden gerekend. Hier is de volledige synopsis:

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Ze moet op zoek naar het antwoord want dat antwoord bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een gevaarlijke maar opmerkelijke reis.” In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te groot waren veel voor de wereld. “In Frozen 2 moet ze hopen dat ze voldoende groot zijn.”

Frozen 2 van Disney komt op 20 november in de bioscoop en waarschijnlijk tussen april en mei 2020 op Disney+.

Wat is dat vreemde wezen?

In de beginfase van de trailer probeert Elsa de oceaangolven in ijs te veranderen, zodat ze over het water kan rennen. Ze glijdt uit en valt in het water waar ze een mythisch wezen tegenkomt dat schijnbaar van ijs is gemaakt. Het staart haar in het water. Het verdwijnt en verschijnt dan opnieuw en toont zijn speciale krachten.

Volgens een persbericht van Walt Disney Animation wordt dit nieuwe wezen een Nokk genoemd. Het wordt beschreven als “een mythische watergeest die de vorm aanneemt van een paard” en het gebruikt de kracht van de oceaan om de geheimen van het bos te bewaken.

Walt Disney Animation