The Phineas and Ferb Movie (werktitel) op Disney+

De stiefbroers Phineas en Ferb, hun oudere zus Candace, Perry the Platypus en de bende van Danville bereiken een nieuw hoogtepunt – de direct-to-consumer-streamservice van Disney, Disney+ – wanneer ze weer samen zijn in The Phineas and Ferb Movie.

De film, geproduceerd door Dan Povenmire en Jeff “Swampy” Marsh (makers en uitvoerende producenten van de langlopende Emmy Award-winnende serie Phineas en Ferb), draait om Phineas en Ferb terwijl ze door de melkweg reizen om Candace te redden. Zij is ontvoerd door buitenaardse wezens en heeft rust gevonden op een verre planeet, vrij van vervelende kleine broers.

Dit zijn de acteurs en hun rollen: Ashley Tisdale als Candace Flynn; Vincent Martella als Phineas Flynn; Caroline Rhea als hun moeder, Linda; Dee Bradley Baker als Perry the Platypus; Alyson Stoner als Isabella; Maulik Pancholy als Baljeet; Bobby Gaylor als Buford; Olivia Olson als Vanessa; Tyler Mann als Carl; en Povenmire en Marsh als respectievelijk Dr. Heinz Doofenshmirtz en Major Monogram. David Errigo Jr. voegt zich bij de cast als Ferb Flynn.

Beschikbaar: 2019-2020
Nederlandstalige titel: ntb
Lengte: ntb

No movie data found