Elizabeth Olsen zegt dat de WandaVision Show een sitcomgevoel uit de jaren 50 zal hebben

Marvel lanceert een hele reeks nieuwe high-budget tv-miniseries op Disney Plus wanneer de streaming-service wordt gelanceerd. De eerste drie die we te zien krijgen zijn Loki, Falcon and Winter Soldier en WandaVision. In elke serie zullen we de originele filmacteurs zien terugkeren naar hun respectievelijke rollen. De titel “Wandavision” suggereert dat Elizabeth Olsen en Paul Bettany hun rol gaan hernemen maar dan in een soort sitcom-achtige benadering/

En het lijkt erop dat dit precies de sfeer is waar de show voor gaat. Variety kreeg Olsen voor de camera op de rode loper bij de Avengers:Endgame première.

Het meest interessante is dat de ster verwijst naar een promo-afbeelding voor WandaVision die werd getoond tijdens de Disney Plus-lanceringsconferentie die nog niet is uitgebracht. Een afbeelding die de twee geliefde helden blijkbaar in een jaren 50-achtige omgeving heeft afgebeeld.

“Er zijn nogal wat andere comics waar we dingen uit halen. Het wordt Wanda en Vision. Ik denk dat ze tijdens de Disney+ -lanceringsbabbel een foto van ons in de jaren 50 hebben laten zien en ik denk dat dat een goede teaser is. Het wordt echt leuk. “

Deze beschrijving zou de comics-lezers van Marvel enkele aanwijzingen moeten geven over de verschillende series waar de show inspiratie uit haalt. Wanda en Vision zijn ook al eerder ouders geweest, met hun kinderen Wiccan en Speed ​​bij de Young Avengers. De Young Avengers zullen naar verwachting al vrij snel debuut maken in de MCU, dus er kan hier een cross-over zijn.

Olsen onthulde ook dat ze in het najaar met filmen begint en het eerste seizoen in totaal zes uur zal zijn, wat een serie van zes afleveringen suggereert. We houden je op de hoogte over WandaVision als er meer nieuws binnenkomt.