Eerste Beelden Van Nieuwe Disney+ Serie “Monsters At Work”

0
7

Tijdens een speciaal panelgesprek op het Annecy International Animation Festival van vandaag, werden details onthuld van de nieuwe Disney+ Original-animatieserie “Monsters at Work”. Deze serie is gebaseerd op de populaire “Monsters, Inc.” -franchise.

Deze nieuwe serie komt in 2020 uit en wordt geproduceerd door Disney Television Animation, met animaties van het in Montpellier gevestigde Dwarf Animation. Ze wordt ontwikkeld en is executive geproduceerd door Disney’s Bobs Gannaway en zal geproduceerd worden door Ferrell Barron.

Hier is een nieuwe afbeelding die een nieuw personage laat zien:

Billy Crystal en John Goodman hernemen hun geliefde rollen als Mike en Sulley in “Monsters At Work”. De serie gaat verder zes maanden na het originele filmverhaal. Nu oogst de energiecentrale Monsters, Inc. de lachen van kinderen om de stad van Monstropolis van energie te voorzien. Dankzij de ontdekking van Mike en Sulley’s dat lachen tien keer meer energie genereert dan geschreeuw.

“Monsters At Work” volgt Tylor Tuskmon (ingesproken door Ben Feldman), een enthousiaste en getalenteerde jonge monteur bij het Monsters, Inc. Facilities Team (MIFT). Hij droomt ervan om zich naar de fabriek Laugh Floor op te werken om een ​​Jokester te worden naast zijn idolen Mike en Sulley.

Naast Feldman (“Superstore”) verlenen ook deze acteurs hun stem aan verschillende presonages: Kelly Marie Tran (“Star Wars: The Last Jedi”) als Val Little, Tylor’s levenslange vriend en vertrouwelinge; Henry Winkler (“Barry”) als Fritz, de verstrooide baas; Lucas Neff (“Raising Hope”) als Duncan, een opportunistische loodgieter; Alanna Ubach (“Coco”) als Cutter, de officieuze regelvolger; en Stephen Stanton (“Star Wars Resistance”) als Smitty en Needleman, het stuntelige detentieteam. Aisha Tyler (‘Archer’) spreekt de stem in van Tylors moeder, Millie Tuskmon.

Naast Crystal en Goodman zijn teruggekeerde castleden uit de originele films: John Ratzenberger als Yeti en het nieuwe personage, Bernard; Jennifer Tilly als Celia Mae; en Bob Peterson als Roze, tweelingzus van zijn oorspronkelijke personage Monsters, Inc., Roz.