Eerste Beelden van Lady and the Tramp Film op Disney+

0
9

Hoewel we nu allemaal zitten uit te kijken naar de live action remakes van Aladdin en The Lion King, blijven ze bij Disney ook niet stilzitten. Zo toonden ze net het eerste beeld uit de live action remake van Lady and The Tramp. Zegt dat jou niet meteen iets? Wel, wij kennen die film in het Nederlands beter onder de naam Lady En De Vagebond!

© Walt Disney Company

Deze film is een live action heruitgave van de geanimeerde klassieker uit 1955 over een echte huishond en een stoere maar liefhebbende zwerver. Samen beginnen ze aan een reeks avonturen en ondanks hun verschillende opvoeding ontdekken ze samen de ware betekenis van het begrip “Thuis.” Met in de hoofdrol Tessa Thompson (stem van Lady), Justin Theroux (stem van Tramp), Kiersey Clemons (Darling), Thomas Mann (Jim Dear), Janelle Monae (stem van Peg), Yvette Nicole Brown (Tante Sarah), en Sam Elliot (stem van Trusty).

Lady and the Tramp zal dus niet beschikbaar zijn in de bioscoop, maar enkel op Disney+ en zal beschikbaar zijn in de Verenigde Staten meteen beschikbaar zijn be de lancering vanaf 12 november.

© Walt Disney Company

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here