Downloaden van films en series in Disney+

0
1171
©Disney+

Het leuke aan streaming services zoals Disney+, is dat je naar je favoriete films en series kan kijken waar en wanneer je dat wil. Maar soms kan het gebeuren dat je ergens bent waar geen Wifi is of dat de data van je telefoonabonnement bijna op is. Gelukkig zal je dan je films of series kunnen downloaden zodat ze op je tablet of smartphone staan en je dus geen internetconnectie meer nodig hebt.

Netflix geeft abonnees vanaf vandaag de mogelijkheid om films, series en documentaires te downloaden. Ga je op pad waar geen internet is, of waar je geen WiFi hebt en je databundel van je telefoon niet gelijk naar de knoppen wilt laten gaan? Dan kun je nu dus ook je favoriete titels downloaden.

Downloaden van films en series op Disney+

We verwachten dat het downloaden van een film of een aflevering van een serie niets extra gaan kosten. Omdat de concurrentie van Disney+, zoals Netflix, hier ook niets extra voor vraagt. Het is immers zo dat de mensen willen kijken naar Disney+ waar en wanneer ze dat willen. Zoals bijvoorbeeld ook in het vliegtuig. Daarom zal je jouw film of aflevering kunnen downloaden met een druk op de downloadknop om je film of serie te bekijken wanneer jij dat wil. Je kan ze zo ook starten bij je thuis, waar je wel een internetconnectie hebt, en verder kijken in het park, waar je geen connectie hebt. Offline dus!

Om er zeker van te zijn dat je steeds de laatste functionaliteiten van Disney+ in de applicatie hebt, zorg je er best voor dat de app op al je toestellen steeds de laatste versie van de app is. Update hem dus zeer regelmatig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here