Disney+ Wil Niet Dat We Paswoorden Delen

0
76
Series op Disney+

We durven ervan uitgaan dat de meesten onder jullie die ook een abonnement hebben op Netflix, ook zijn wachtwoord deelt met familie of vrienden. Maar bij Disney zijn ze daar niet zo’n fan van, dus gaan ze daar actie ondernemen om het delen van paswoorden te verhinderen.

Voor de lancering van Disney+ wereldwijd, gaat Disney ook samenwerken met verschillende partners. Vorige week werd ook bekend dat ze gaan samenwerken met Charter Communications. Zij spraken af dat ze van de gewoonte afwillen waarbij mensen wachtwoorden delen met mekaar.

Dat kunnen we wel begrijpen. Disney+ gaat de ganse collectie van Disney bevatten. Van zowel films als series. Het is dan ook logisch dat Disney wil dat de mensen ervoor gaan betalen.

Begin 2019 kwam het nieuws naar buiten dat er een artificieel intelligente software was ontwikkeld om te detecteren of mensen hun wachtwoorden deelden. In theorie zou het die software kunnen zijn die Disney zal gaan inzetten, maar dat werd nog niet bevestigd.

We zijn benieuwd naar hoe de mensen gaan reageren als Disney inderdaad het delen van paswoorden gaat willen inperken. Want iedereen is het nu zo gewoon van Netflix. De vraag is natuurlijk ook of ze dit gaan toepassen in België en Nederland, of enkel in Amerika.