Disney Lanceert Nieuwe Maleficent: Mistress of Evil Trailer

0
117

Juli moet dé maand bij uitstek zijn voor de nieuwe trailers voor Walt Disney Studios, omdat het Huis van de Muis in sneltempo beelden van nieuwe films uitbrengt. Zondag onthulde Disney de eerste blik op de live-action versie van Mulan, die volgend jaar in maart in de bioscoop moet komen. Nu, minder dan een dag later, is er een nieuwe trailer aangekomen. Maleficent: Mistress of Evil komt in de bioscoop in oktober en Disney heeft zojuist een gloednieuwe trailer onthuld om fans een voorproefje te geven van het vervolgverhaal.

Je kunt de volledige trailer van Maleficent: Mistress of Evil in de video hierboven bekijken!

In het vervolg zie je Angelina Jolie haar rol als Maleficent, de slechterik uit de originele film Sleeping Beauty, hernemen. Hoewel het lijkt alsof de relatie tussen Maleficent en Aurora een beetje beter is geworden en er hoop op vrede is, weten we allemaal dat het verhaal uiteindelijk in wanhoop zal eindigen.

Samen met de trailer bracht Disney een nieuwe synopsis uit voor Maleficent: Mistress of Evil. Je kunt deze hier volledig lezen:

“De jaren zijn vriendelijk geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit een gebroken hart, wraak en uiteindelijk liefde, is herboren. Maar de haat tussen de mens en de feeën bestaat nog steeds. Het naderende huwelijk van Aurora met prins Philip is reden voor een feest in het koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk om de twee werelden te verenigen. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtige nieuwe alliantie introduceert, worden Maleficent en Aurora uit elkaar getrokken naar tegengestelde kanten in een Grote Oorlog. Hierdoor worden ze getest op hun loyaliteit en het zorgt ervoor dat ze zich afvragen of ze kunnen echt familie zijn. “


Spelen mee naast Angelina Jolie: Elle Fanning, Juno Temple, Sam Riley, Imelda Staunton, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor en Michelle Pfeiffer. De film wordt geregisseerd door Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales regisseur Joachim Ronning.

Maleficent: Mistress of Evil gaat op 18 oktober in première.