Disney+ Koopt Netflix Baas (Original Films) Matt Brodlie Weg bij Netflix voor Belangrijke Functie bij Disney+

0
4

Brodlie treedt toe als Senior Vice President, International Content Development. Dit werd vandaag bevestigd door Ricky Strauss, President, Content & Marketing bij Disney+.

Brodlie zal de internationale content ontwikkeling voor Disney+ leiden en zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de film- en tv-strategie voor alle niet-Amerikaanse markten. Binnen zijn functie zal hij mee bepalen welke content moet worden geproduceerd voor de streaming service zodat er niet enkel Amerikaanse producties op te vinden zullen zijn.

Hij zal werken met interne en externe creatievelingen en met andere afdelingen en internationale regionale teams van Disney om het aanbod te laten groeien.

“Naarmate we de komende jaren Disney+ buiten de VS gaan uitrollen, zal Matt een cruciale rol spelen in de uitvoering van onze contentstrategie”, aldus Strauss. “Hij heeft zich al bewezen als manager en heeft de juiste creatieve instincten en ervaring om van Disney+ een plek te maken waar talent originele, hoogwaardige content voor het publiek wereldwijd kan creëren. We zijn heel blij dat hij zich bij ons team heeft aangesloten. “

“Ik ben enthousiast over deze mogelijkheid om op dit cruciale moment deel te nemen aan Disney+ en kijk ernaar uit om samen met de teams over de hele wereld samen te werken om premium entertainment te creëren die relevant en duurzaam is”, voegde Brodlie eraan toe.