Disney brengt eerste teaser uit voor Live-Action Mulan

0
168

Het jaar van de Disney-remakes is nu meer dan halverwege. Dumbo en Aladdin zijn al in de bioscoop uitgebracht en The Lion King is slechts een paar weken van zijn lancering verwijderd. De volgende heruitgave op de checklist van Disney komt pas in maart 2020. Daar zullen fans ongetwijfeld naar uitkijken. Zeker na vandaag. De live-actionversie van Mulan is onderweg en Disney heeft eindelijk iedereen een voorproefje gegeven van hoe het avontuurlijke epos eruit zal zien. Zoals verwacht stelt het Huis van de Muis niet teleur!

Disney’s eerste beelden van Mulan zijn online beschikbaar voor iedereen. En ze zijn om van te genieten! Je kan ze hierboven bekijken!

Yifei Liu schittert in de film als de Mulan, en ze wordt vergezeld door co-sterren Donnie Yen, Li Gong, Jason Scott Lee, Utkarsh Ambudkar, Tzi Ma, Rosalind Chao, Doua Moua, Chen Tang, Jimmy Wong en Jet Lee als De keizer. Niki Caro regisseert de film met een script van Lauren Hynek, Rick Jaffa, Elizabeth Martin en Amanda Silver.

“Als je enthousiast bent over Mulan, wil je vanaf vandaag misschien beginnen met het afstemmen op de World Cup-dekking,” schreef Wong. “Misschien zie je iets, misschien wel.”

Je kunt de officiële synopsis van Disney voor Mulan hieronder lezen.

“Mulan is het epische avontuur van een onverschrokken jonge vrouw die zich voordoet als een man om te strijden tegen Noordelijke Indringers die China aanvallen. De oudste dochter van een geëerde strijder, Hua Mulan, is pittig en vastberaden. Wanneer De Keizer besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, biedt zij zich aan om de plaats in te nemen van haar zieke vader als Hua Jun, en wordt een van China’s grootste strijders ooit.”

Mulan wordt in de bioscoop verwacht op 27 maart 2020.