De officiële trailer voor The Lion King werd gelanceerd

0
4

Nog 100 dagen voordat Disney’s nieuwe versie van de geanimeerde klassieker, The Lion King, in de bioscopen te zien is. Disney heeft een nieuwe trailer uitgebracht om fans enthousiast te maken voor de nieuwe film.

Disney’s “The Lion King”, geregisseerd door Jon Favreau (“The Jungle Book “), neemt je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning wordt geboren. Simba verafgood zijn vader, koning Mufasa, en hij neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de aankomst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalige erfgenaam van de troon – heeft plannen voor zichzelf. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s ballingschap. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden, zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

John Favreau blijft trouw aan het klassieke verhaal en maakt gebruik van baanbrekende technieken om de iconische personages op een geheel nieuwe manier naar het grote scherm te brengen. Met de stemmen van Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, James Earl Jones als Mufasa, Chiwetel Ejiofor als Scar, Seth Rogen als Pumbaa en Billy Eichner als Timon.

De Lion King komt naar Disney+ zodra de film uit de bioscoop is. Vanaf 19 juli kan je de film bij ons gaan bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here