D23: 23 Augustus Wordt Een Belangrijke Dag Voor Disney+

D23 Expo is een tweejaarlijks evenement waar elke Disney fan naar uitkijkt. Op dit driedaagse evenement, dat dit jaar loopt van vrijdag 23 augustus 2019 tot zondag 25 augustus 2019, wordt er ontzettend veel nieuws vrijgegeven over de themaparken, nieuwe films en dit jaar voor het eerst ook over Disney+.

Op vrijdagmiddag 23 augustus om 15u30 lokale tijd (bij ons is het dan zaterdagnacht 24 augustus 2019 om 00:30u), krijgen de gasten van D23 een eerst blik op de nieuwe exclusieve content die we bij de lancering van Disney+ mogen verwachten. De eerste beelden van onder andere Lady and the Tramp worden dan getoond. Maar ook van The Mandalorian, High School Musical: The Musical: The Series en veel meer.

Op zaterdag 24 augustus krijgen we een kijkje achter de schermen van de nieuwe bioscoopsuccessen die we van Disney de komende jaren mogen gaan verwachten. Natuurlijk niet alleen van Disney, maar ook van Pixar, Star Wars en Marvel Studios. Op die dag meestal meerdere nieuwe trailers gelanceerd. Daarnaast krijgen de bezoekers van D23 de kans om hun favoriete acteurs en regisseurs te ontmoeten.

Zondag 25 augustus staat in het teken van de themaparken. Wij als fans van Disneyland Parijs hopen natuurlijk ook dat er wat meer nieuws komt over de uitbreidingen van ons geliefde Disnet themapark.

Moest je zelf zin krijgen om naar D23, dan kan je nog steeds tickets kopen op de officiële website van het evenement. En als je daar dan toch bent, stuur ons dan even een berichtje 😉