Alyson Hannigan & Ben Schwartz Spelen Mee In Filmbewerking Van ‘Flora & Ulysses’ Voor Disney+

0
17

Alyson Hannigan (die we kennen uit How I Met Your Mother) en Ben Schwartz van Parks and Recreation hebben hun contract getekend om de hoofdrollen te spelen in Flora & Ulysses, de verfilming van de roman van Kate DiCamillo’s, Flora en Ulysses: The Illuminated Adventures. De film wordt ontwikkeld om te streamen op Disney+. Ze wordt geregisseerd door Lena Khan. Brad Copeland schrijft het scenario.

DiCamillo’s roman werd uitgebracht in 2013. Het verkocht meer dan 1,2 miljoen exemplaren. De roman kreeg de Newbery-medaille voor uitmuntendheid in kinderliteratuur. Daarnaast is in meer dan 20 talen over de hele wereld gepubliceerd.

Het boek verhaalt over Flora, een meisje van tien dat van superheldenstrips houdt, en de eekhoorn Odysseus, met wie ze bevriend raakt. Het boek is in vierentwintig talen vertaald en won in 2014 de Newbery Medal.

Hannigan, die het best bekend is om haar rollen in de Buffy the Vampire Slayer-serie en de American Pie-films, zal romanschrijver en Flora’s moeder Phyliss spelen. De moeder maakt zich steeds meer zorgen maakt over Flora en haar nieuwe vriendschap met een eekhoorn. Schwartz is Flora’s vader.

Blind Side en Life of Pi producent Gil Netter produceert het project met Sam Dickerman en Allison Erlikhman.