Alles Wat We Nu Weten Over Het Disney+ Aanbod

0
87
© Disney

Het is al een tijdje duidelijk dat Disney het meent met de lancering van Disney+. Stilletjes aan begint Disney al zijn films en series weg te halen uit het aanbod van hun concullega’s (zoals Netflix en Amazon) om ze vanaf 12 november op hun eigen streamingdienst te kunnen aanbieden. Deze service zou om en bij de 7 dollar per gaan gaan kosten. Dus wij zijn benieuwd wat we voor deze 7 dollar/euro zouden kunnen gaan krijgen. Hieronder lichten we al even toe wat we al weten.

8. De Disney Kluis

© Disney

In België konden we al van Disney films genieten via Telenet Play, Proximus en Netflix, maar in dat aanbod stonden niet alle Disney films. Er kwamen er bij en er gingen er weg. Hierdoor moesten we soms onze favoriete film missen terwijl we er zoveel zin in hadden om hem te bekijken. Maar Disney+ brengt hier verandering in. Dankzij de nieuwe streamingdienst van Disney, krijgen we de kans om altijd, waar en wanneer we het willen, te genieten van onze favoriete Disney klassiekers. Sommige films worden waarschijnlijk wel een klein beetje aangepast. In Dumbo zitten er zo enkele scenes die anno 2019 als racistisch gezien kunnen worden. In de Disney Kluis werden klassiekers soms voor jaren weggestoken, maar daar komt nu verandering in! Nu krijgen we het volledige aanbod voorgeschoteld!

7. Lucasfilm

© Lucasfilm

Dat Disney de voorbije jaren zeer veel geld heeft uitgegeven aan het opkopen van andere merken en bedrijven, is geen geheim. Toen ze ermee begonnen dacht ook niemand eraan dat ze dit aan het doen zouden zijn om dan later hun eigen streamingdienst te lanceren. Nu, enkele jaren later, maakt ook Lucasfilm deel uit van het Disneyuniversum. Hierdoor weten we alvast dat we op Disney+ al elke Star Wars film zullen kunnen gaan terugvinden. Daarnaast weten we ook al dat ze aan het werken zijn aan verschillende series die zich afspelen in de wereld van Star Wars. Hierbij denken we bijvoorbeeld al aan “The Mandalorian“.

6. Marvel

© Marvel

Naast Star Wars is Marvel een van de meest winstgevende overnames die Disney gedaan heeft (en misschien ooit zal doen). Daarom verwachten we ook dat we de volledige Marvel catalogus op Disney+ zullen mogen verwelkomen. Van de allereerste Iron Man en The Avengers tot Avengers: Endgame en Captain Marvel. Daarnaast mogen we ons ook vanuit de Marvel-hoek nog verwachten aan enkele exclusieve series zoals The Falcon and The Winter Soldier.

5. Fox

© Disney

Een van de meeste recente aankopen van Disney was Fox. Achteraf heeft het entertainmentbedrijf ook toegegeven dat ze Fox vooral hebben gekocht om een groter aanbod te kunnen aanbieden op Disney+. Aan welke Fox series en films we ons mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Wat wel zeker is, is dat we ons mogen verwachten aan alle aflevering van The Simpsons.

4. Nieuwe films en series in het aanbod

© Disney

Zoals eerder vermeld gaat Disney het succes van Disney+ niet alleen laten afhangen van de series en films die ze in het verleden al gemaakt hebben. Ze gaan ook sterk inzetten op spiksplinternieuwe films en series. Denk maar aan The Mandalorian en Rogue One die zich afspelen en het universum van Star Wars. Voor Marvel mogen we ons verwachten aan Loki, The Falcon and The Winter Soldier en WandaVision. Van The Mandalorian wordt zelfs gezegd dat het de Game of Thrones van Disney+ wordt.

3. Pixar

© Disney

Misschien wist je het, misschien ook niet. Maar Pixar is ook al jaren onderdeel van Disney. Hierdoor zal ook het ganse Pixar aanbod beschikbaar zijn op Disney+. Denk maar aan Brave, The Incredibles 2, en zelfs de collecties van de kortfilms van Pixar zullen op Disney Plus te zien zijn.

2. National Geographic

© Disney

Heb je het niet meteen zo voor superhelden, ver gelegen galaxies en pratend speelgoed? Maak je niet meteen zorgen. Want Disney Plus gaat ook een uitgebreid aanbod hebben aan series en documentaires van National Geographic.

1. Extra’s/Achter de schermen video’s

© Captain Marvel

Als je op dit moment kijkt naar de andere streaming platformen in België, dan zie je heel goede films en series, maar ook niets extra. Daar heeft Disney rekening mee gehouden. Op hun platform zal het wel duidelijk zijn om dieper in een serie of film te duiken en mee achter de schermen te kijken om zo meer bij te leren over het proces om je favoriete film of serie te maken. Daarnaast verwachten we ook dat er video’s zullen zijn van de Disney tekenaars die je zullen uitleggen hoe je bepaalde beroemde Disney figuren zelf zal kunnen gaan tekenen.