Aladdin: 4 Films en Series op Disney+

0
441
© Disney

Voor veel Disney fans is Aladdin hun favoriete personage. De straatrat, de avonturier, de charmeur, Prins Ali. Voor deze fans is er goed nieuws, want er is genoeg Aladdin op Disney+ voor uren Aladdin plezier!

Aladdin (Live Action)

© Disney

Dit is de meest recente Disney productie rond Aladdin. In deze live action versie van het origineel zien we Will Smith aan het werk als de Geest. De film werd geregisseerd Guy Richie. Na de lancering deed deze Aladdin film het ontzettend goed aan de bioscoopkassa en werd de film zeer positief aanvaard. Vooral ook omdat er een grotere en sterkere rol wordt weggelegd voor Yasmine.

Once Upon A Time

In deze fantasieserie wordt een jonge vrouw aangetrokken door een stadje in Maine. Daar ontdekt ze overal elementen uit de sprookjeswereld. Zowat al onze favoriete Disney personages komen in Once Upon A Time aan bod. Met Aladdin maken we kennis vanaf seizoen 6. Er was ook een afgeleide serie die Once Upon A Time In Wonderland heette. In deze serie speelde Jafar de grote slechterik!

Descendants

© Disney

De eerste film Descendants draait rond de avonturen van de vier kinderen van vier slechteriken uit het Disney-universum. Jay, de zoon van Jafar is een van hen. De kinderen krijgen dankzij prins Ben een tweede kans in Auradon. De slechteriken vertellen hun kinderen dat dit het moment is om de macht te grijpen en de magie weer mogelijk te maken op het dwaaleiland waar ze gevangen zitten. Vervolgens proberen ze die opdracht uit te voeren, maar hoe meer ze in Auradon zijn, hoe meer ze twijfelen of wat ze doen echt is wat ze willen.

Aladdin (geanimeerd): de film

© Disney

De animatiefilm was de 34e geanimeerde film van Disney en werd uitgebracht in 1992. Deze klassieker zal meteen beschikbaar wanneer Disney+ gelanceerd wordt in November. Zweef weg op een vliegend tapijt en geniet van de non-stop humor en spanning in één van de spectaculairste avonturen aller tijden!