Al het Marvel Nieuws van Comic-Con

Alle onthulde films en series op Comic-Con voor de bioscopen én Disney Plus natuurlijk!

Vandaag stelde Marvel op Comic-Con een heleboel nieuw films en tv-shows van de studio voor. Inclusief het volgende hoofdstuk van het Marvel Cinematic Universe en deden ze de plannen voor Disney+ uit de doeken. Hier is al het nieuws!

Fans kunnen uitkijken naar deze titels in de komende twee jaar:

The Eternals

Marvel Studios President Kevin Feige heeft op Comic-Con als eerste The Eternals aangekondigd!

‘Eternals’ met Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajak, Lia McHugh als Sprite, Don Lee als Gilgamesh en Angelina Jolie als Thena. The Eternals, een film die wordt geregisseerd door Chloé Zhao, komt naar de bioscopen op 6 november 2020.

The Falcon and The Winter Soldier

Vervolgens werd de eerste show exclusief voor Disney+, ‘The Falcon en The Winter Soldier” voorgesteld op Comic-Con! Anthony Mackie (The Falcon) en Sebastian Stan (The Winter Soldier) kwamen op het podium om de fans te begroeten, en er werd bekend gemaakt dat Daniel Brühl terug zou komen als de schurk, Baron Zemo. De serie ‘The Falcon and The Winter Soldier’ komt in de herfst van 2020 naar Disney+.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

De volgende is een klassiek Marvel Comics-personage dat zijn filmdebuut maakt: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings met Simu Liu in de hoofdrol. Awkwafina verschijnt naast Liu in een nog niet bekend gemaakte rol en Tony Leung als de (echte) Mandarijn. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt geregisseerd door Destin Daniel Cretton. De film wordt in theaters verwacht op 12 februari 2021.

WandaVision

WandaVision is een nieuwe serie met in de hoofdrollen Elizabeth Olsen en Paul Bettany, die hun MCU-rollen hernemen als Wanda Maximoff (Scarlet Witch) en Vision. Teyonah Parris zal de volwassen Monica Rambeau spelen. Dit personage werd als kind voorgesteld in Captain Marvel. ‘WandaVision komt in het voorjaar van 2021 op Disney+.

Loki

De favoriete slechterik van Marvel, Loki, zal ook te zien zijn op Disney+! Loki is een nieuwe serie met Tom Hiddleston in de hoofdrol. De god van het kwaad zal nog meer problemen veroorzaken vanaf het voorjaar van 2021.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness met Benedict Cumberbatch als Stephen Strange en opnieuw Scott Derrickson als regisseur. Maar deze keer werkt Doctor Strange samen met de Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen. In een verhaallijn verbinden de gebeurtenissen van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zich met de Disney+ -serie WandaVision. Doctor Strange in the Multiverse of Madness zal ons verwonderen vanaf 7 mei 2021 in de bioscoop.

WHAT IF … ?

We hoorden ook op comic-cin dat de WHAT IF …? strips worden opnieuw gemaakt voor het kleine scherm! What If …? wordt de eerste animatieserie in de MCU. Jeffrey Wright zal de stem van The Watcher op zich nemen. Ook veel andere acteurs van over de MCU zullen hun rol als stemacteur hernemen. What If …? zal de alternatieve realiteiten in het Marvel-universum voorstellen. In de zomer van 2021, exclusief op Disney+.

Hawkeye

Een ander personage uit de MCU (Marvel Cinematic Universe) wordt verwacht op het kleine scherm: Hawkeye. Jeremy Renner gaat zijn personage Hawkeye opnieuw vertolken. Maar we gaan ook kennis maken met het personage Kate Bishop. Hawkeye van Marvel Studios komt in de herfst van 2021 naar Disney+.

Thor: Love and Thunder

Er werd ook bekend gemaakt dat iemand uit het verhaal van Thor terug zal keren naar de MCU. Natalie Portman keert terug voor Thor: Love and Thunder, en zal samen spelen met Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Taika Waititi keert terug als regisseur en hij bevestigde dat Jane Foster de Mighty Thor, godin van Thunder, zal worden. Thor: Love and Thunder komt aan in de theaters op 5 november 2021.

Black Widow bekendgemaakt op Comic-Con

Het ziet ernaar uit dat we nog veel meer te weten komen over Natasha Romanoff! De Black Widow met in de hoofdrol Scarlett Johansson werd bekent gemaakt. Ze krijgt gezelschap van David Harbor als Alexei AKA The Red Guardian, Florence Pugh als Yelena, O-T Fagbenle als Mason, en Rachel Weisz als Melina. Cate Shortland regisseert. De Black Widow komt op 1 mei 2020 naar de bioscoop.

Blade aangekondigd op Comic-Con

En alsof al dit massale nieuws van Marvel Studios nog niet genoeg was … introduceerde Kevin Feige, Mahershala Ali als Blade op Comic-Con! Binnenkort krijgen we dus ook Blade in de bioscoop!

Dit is nog maar het begin! Houd DisneyPlusInBelgie.be in de gaten voor meer details!