5 Redenen Waarom We High School Musical: The Musical: The Series Nu Al De Max Vinden

0
178

Naarmate we dichter en dichter bij de lancering van Disney+ komen, de nieuwe streamingservice van Disney die op 12 november in de USA wordt gelanceerd, worden we meer enthousiast over alles waarvan we weten dat het naar de streamingdienst komt. Een van de meest besproken originele nieuwe series die op dag één van Disney+ wordt gelanceerd, is de langverwachte, innovatieve en opnieuw uitgevonden High School Musical: The Musical: The Series. En hoewel we nog niet te veel weten, kunnen we al vertellen dat deze nieuwe serie direct bovenaan onze volglijst komt.

Hier zijn vijf redenen waarom we al weten dat we geobsedeerd gaan zijn door High School Musical: The Musical: The Series:

1. De cast is fantastisch

© Oh My Disney

De cast is gevuld met enkele van de meest getalenteerde mensen van Disney Channel, waaronder Olivia Rodrigo (Bizaardvark), Joshua Bassett (Stuck in the Middle), Dara Renee (Freaky Friday) en Sofia Wylie (Andi Mack). Plus, Kate Reinders en Frankie Rodriguez van Modern Family, Matt Cornett (Bella and the Bulldogs), Julia Lester (Mom), Larry Saperstein (Fan Girl) en Mark St. Cyr (Doomsday).

2. Doorgewinterde uitvoerende producenten sturen het schip.

De serie is ontwikkeld door showrunner en uitvoerend producent Tim Federle (Ferdinand) en uitvoerend producent Oliver Goldstick (Pretty Little Liars). Bovendien keren Bill Borden en Barry Rosenbush – die aan de originele High School Musical-trilogie werkten – ook terug als uitvoerende producenten van de show.

3. De serie speelt zich af op de echte East High.

Welk team?! Wildcats! Het meest nostalgische feit van de serie is dat het zich afspeelt enkele jaren nadat de originele film werd uitgezonden. Op de echte middelbare school waar het allemaal begon – East High.

4. De serie belooft gevuld te zijn met gelach, drama en show-mances.

We kunnen niet zeggen dat dit voor iedereen een verrassing is, maar desalniettemin kunnen we niet wachten om te zien welke rivaliteit oplaait. Maar ook welke vriendschappen worden gesloten en welke show-mances zullen bloeien.

5. Maak je klaar voor gloednieuwe en herinterpretaties van enkele van je favoriete High School Musical-nummers.

We verwachten niets minder dan kiekevlees van deze nieuwe serie. Van originele liedjes tot akoestische demo’s van hits uit de originele film. We kunnen niet wachten om mee te zingen met de cast.

Op 12 november komt High School Musical: The Musical: The Series naar Disney+!