5 Nieuwe Series Op Disney+ Die €6.99/Maand Waard Zijn

0
168

Disney+ wordt beschikbaar in november 2019 voor $6,99/maand in Amerika. Netflix, de grote concurrent, kost nu per maand $15,99, afhankelijk van je pakket. De prijs van Disney lijkt dus meer dan redelijk. Maar is het zijn prijs waard? Welke originele nieuwe shows krijg je met Disney+?

Je hebt waarschijnlijk elke Disney-klassieker op VHS en elke Marvel-film gedownload op je laptop. Als de klassiekers en de al uitgebrachte Marvel-films echter niet genoeg zijn om je te overtuigen voor Disney+, dan zouden enkele originele shows die naar het platform komen, dat wel moeten kunnen doen.

Hoewel het enige tijd kan duren voordat een paar van de volgende shows van de grond komen, zullen deze, zodra ze eenmaal zijn gelanceerd, belangrijke successen opleveren. Disney zou niet in streaming gaan zonder een plan om te concurreren met Netflix-originelen, die – in de afgelopen jaren – verschillende A-listers hebben aangetrokken, waaronder Ben Affleck, Sandra Bullock, John Malkovich en Jennifer Aniston. Dus, hier is waar je op moet letten bij Disney+:

‘The Falcon and The Winter Soldier’

The Falcon and The Winter Soldier komen beschikbaar in het eerste jaar na de lancering van Disney+. Als je een Marvel-fan bent die graag zou zien dat Sebastian Stan en Anthony Mackie hun superheld-tegenhangers voor een hele serie opnieuw vertolken, zul je vrij vroeg een abonnement voor Disney+ moeten nemen.

‘The Falcon and The Winter Soldier’

De serie zal waarschijnlijk de twee superhelden na de Avengers: Endgame volgen. In deze film geeft een oude Steve Rogers het schild (letterlijk en figuurlijk) door aan de Falcon van Anthony Mackie. Den of Geek gelooft dat de serie zich, voor een deel, zal richten op The Falcon “om de grootsheid van zijn verantwoordelijkheid te aanvaarden” en wat het betekent om te bestaan ​​en te vechten in een wereld zonder Steve Rogers.

‘Loki’

Door de hype van Avengers, zal Tom Hiddleston ook zijn rol als Loki voor een Disney+ -reeks hernemen. Helaas zal deze volgens Variety pas in het tweede jaar na de lancering worden uitgebracht.

Hoewel we niet veel weten over deze serie, omdat het nog vrij ver weg is, suggereren geruchten dat er een tijdreizend element aanwezig zal zijn. Michael Waldron – een schrijver en producent van Rick en Morty – zal de serie begeleiden.

‘The Mandalorian’

The Mandalorian wordt de allereerste live-action Star Wars-serie. Jon Favreau – de man achter Iron Man, The Lion King (2019) en The Jungle Book (2016) – zal de schrijver en producer van de show zijn.

The Mandalorian volgt de val van het Rijk (The Empire), maar gaat volgens Variety vooraf aan de opkomst van de Eerste Orde. De show heeft als acteurs Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Emily Swallow, Nick Nolte en meer.

‘WandaVison’

Wie houdt er niet van de romance tussen Wanda Maximoff en Vision in the Avengers? In deze serie zullen Elizabeth Olsen en Paul Bettany hun rollen uit de Marvel-saga herbeleven. De show is beschikbaar in het tweede jaar na de lancering.

Hoewel er niet veel bekend is over deze serie, is de titel een beetje bizar en vragen fans zich af of de show zich zal concentreren op Wanda Maximoff – haar leven en relatie met The Vision, of tot haar heldhaftige personage als Scarlet Witch.

‘Diary of a Female President’

In tegenstelling tot veel van de hierboven genoemde shows, gericht op superhelden en intergalactische verhalen, zal Diary of a Female President het verhaal vertellen van een 12-jarig Cubaans-Amerikaans meisje, terwijl ze zich doorheen de middelbare school worstelt met de droom om president te worden.

Diary of a Female President zal beschikbaar zijn in het eerste jaar na de lancering. Gina Rodrigues (Jane the Virgin) en Emily Gipson (I Can en I Will) zullen de serie produceren.